به موسسه استاد پژوهش، بهترین موسسه انجام پایان نامه خوش آمدید.

انجام پایان نامه سمنان + نمونه فرم و پروپزال

تماس با استادپژوهش

مشاوره و انجام پایان نامه توسط اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در مقطع ارشد و دکتری

(به صورت تضمینی)

شماره تماس : 09356661302

انجام پایان نامه سمنان

1. بیشتر تحقیقات با یک سوال شروع می شود. به این فکر کنید که به چه موضوعات و نظریه هایی علاقه دارید و دوست دارید در مورد چه چیزی بیشتر بدانید. به موضوعات و نظریه هایی که در برنامه خود مطالعه کرده اید فکر کنید. آیا سؤالی وجود دارد که احساس می کنید مجموعه دانش در رشته شما به اندازه کافی پاسخ نمی دهد؟

2. هنگامی که سؤالی در ذهن دارید، جستجوی اطلاعات مرتبط با موضوع و چارچوب نظری آن را آغاز کنید. هر چیزی را که می توانید بخوانید – تحقیقات آکادمیک، ادبیات تجاری، و اطلاعات در مطبوعات و اینترنت رایج.

3. همانطور که در مورد موضوع خود و تحقیقات قبلی در مورد موضوع خود به خوبی آگاه می شوید، دانش شما باید هدفی را برای پایان نامه / پایان نامه شما نشان دهد. زمانی که بتوانید این هدف را به وضوح بیان کنید، آماده نوشتن دفترچه/پیشنهاد خود هستید. این سند هدف مطالعه، اهمیت مطالعه، بررسی آزمایشی ادبیات موضوع و چارچوب نظری آن (کتابنامه کاری باید پیوست شود)، سوالات و/یا فرضیه های تحقیق شما، و نحوه جمع آوری و داده های خود را تجزیه و تحلیل کنید (ابزار پیشنهادی شما باید پیوست شود).

4. در این مرحله، دانشجویان کارشناسی ارشد باید اعضای کمیته را جذب کنند (اگر قبلاً این کار را انجام نداده اند) و یک جلسه مقدماتی برگزار کنند. هدف از این جلسه اصلاح برنامه های شما در صورت نیاز و ایجاد انتظارات صریح برای تکمیل پایان نامه است. دانشجویان دکترا در مورد پروپوزال پایان نامه خود به عنوان بخشی از آزمون صلاحیتی خود بحث می کنند. در پایان این جلسه، دانشجو باید یادداشتی را به اعضای کمیته ارائه دهد که در آن خلاصه ای از آنچه در جلسه بر سر آن توافق شده است، ارائه کند. 5. هنگامی که ابزار دقیق شما توسعه یافت، باید آن و پروتکل رضایت آگاهانه خود را قبل از شروع جمع آوری داده ها با هیئت بازبینی سازمانی پاک کنید. زمان کافی برای این کار بگذارید. این روند ممکن است چند روز یا چند هفته طول بکشد.

6. بدیهی است که مراحل بعدی جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها، نوشتن یافته ها و تدوین فصل پایانی است. همچنین باید مطمئن شوید که فصل های 1 و 2 اکنون به طور کامل توسعه یافته اند. رئیس و اعضای کمیته شما در این مرحله راهنمایی های لازم را ارائه می دهند، اما از شما انتظار دارند که تا حد امکان مستقل کار کنید.

7. شما باید آماده باشید تا در صورت نیاز در زمینه کدگذاری و ورود و تجزیه و تحلیل داده ها کمک بگیرید.

8. یک نسخه از دستورالعمل های تحصیلات تکمیلی برای نگارش پایان نامه و پایان نامه دریافت کنید و دقیقاً از این دستورالعمل ها پیروی کنید.

انجام پایان نامه سمنان موسسه استاد پژوهش

در فصل اول به وضوح هدف مطالعه را بیان کنید و اهمیت مطالعه را توضیح دهید. این اهمیت با بحث در مورد چگونگی افزودن این مطالعه به مجموعه نظری دانش در این زمینه و اهمیت عملی مطالعه برای متخصصان ارتباطات در حوزه مورد بررسی، مورد بررسی قرار می‌گیرد. Ph.D. دانش‌آموزان همچنین باید توضیح دهند که چگونه تحقیقات آن‌ها کمکی اصیل به مجموعه دانش در رشته خود می‌کند. آنها همچنین باید به اهمیت مطالعه برای آموزش ارتباطات جمعی بپردازند. بسیار مهم است که این فصل به خوبی توسعه یابد. بدون یک هدف کاملاً تعریف شده و مبنای نظری قوی، پایان نامه یا پایان نامه از ابتدا دارای نقص اساسی است.

3

فصل دوم: بررسی ادبیات

هدف از مطالعه باید چارچوبی نظری را پیشنهاد کند که در این فصل بیشتر توضیح داده شود. بنابراین، مرور ادبیات، تحقیقات قبلی در مورد این موضوع را توصیف و تحلیل می‌کند. با این حال، این فصل نباید صرفاً آنچه را که محققان دیگر یافته‌اند، در کنار هم قرار دهد. بلکه باید مجموعه دانش را با هدف نهایی تعیین آنچه که در مورد موضوع شناخته شده و ناشناخته است، مورد بحث و تحلیل قرار دهید. این تعیین به سوالات و/یا فرضیه های تحقیق شما منجر می شود. البته در برخی موارد، ممکن است تشخیص دهید که نیاز به تکرار تحقیقات قبلی است.

فصل سوم: روش شناسی

این فصل روش جمع آوری داده های مورد استفاده را تشریح و توجیه می کند. این فصل همچنین نحوه تجزیه و تحلیل داده های خود را شرح می دهد. با توضیح روشی که انتخاب کردید و اینکه چرا این روش مناسب ترین بود، شروع کنید. در انجام این کار، باید به ادبیات مرجع در مورد روش استناد کنید. در مرحله بعد، هر مرحله از فرآیند جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها را به تفصیل شرح دهید. اگرچه این بخش بسته به روش و تکنیک تجزیه و تحلیل انتخاب شده متفاوت است، معمولاً به بسیاری از زمینه های زیر پرداخته می شود:

– توصیف طرح تحقیق روایی داخلی روایی بیرونی – توصیف جامعه و توصیف و توجیه نوع نمونه مورد استفاده یا روش انتخاب واحدهای مشاهده – توسعه ابزار یا روش برای انجام مشاهدات (به عنوان مثال، راهنمای سوال، دسته بندی برای تجزیه و تحلیل محتوا) پیش آزمون پایایی و اعتبار ابزار یا روش – اجرای ابزار یا روش برای انجام مشاهدات (مثلاً مصاحبه، مشاهده، تحلیل محتوا) – کدگذاری داده ها – توصیف تجزیه و تحلیل داده ها، تجزیه و تحلیل آماری و آزمون های انجام شده شناسایی از مضامین/ مقوله ها (تحقیق کیفی یا تاریخی)

فصل چهارم: یافته ها

این فصل فقط به نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده های شما می پردازد. این فصل شامل بحث در مورد ادبیات تحقیق دیگر یا پیامدهای یافته های شما نمی شود. معمولاً با تشریح هر گونه تجزیه و تحلیل توصیفی یا اکتشافی/تأیید کننده (مانند آزمون های پایایی، تحلیل عاملی) که انجام شده اند، شروع می کنید. در ادامه به نتایج آزمون فرضیه ها می پردازید. سپس در مورد هر گونه تحلیل پس از واقع بحث می کنید. جداول و/یا شکل ها باید برای نشان دادن و خلاصه کردن تمام اطلاعات عددی استفاده شوند. برای تحقیقات کیفی و تاریخی، این فصل معمولاً بر اساس مضامین یا دسته‌هایی که در تحقیق شما کشف شده است، سازماندهی می‌شود. اگر گروه های متمرکز یا مصاحبه ای انجام داده اید، اغلب مناسب است ابتدا مشخصات توصیفی مختصری (به عنوان مثال، جمعیت شناختی) از شرکت کنندگان ارائه دهید. سپس نقل قول و بازنویسی مستقیم داده ها از گروه های متمرکز، مصاحبه ها یا مصنوعات تاریخی برای پشتیبانی از تعمیم های انجام شده استفاده می شود. در برخی موارد، این تجزیه و تحلیل همچنین شامل اطلاعاتی از یادداشت‌های میدانی یا سایر داده‌های تفسیری (مانند اطلاعات تاریخچه زندگی) می‌شود

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله

0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
نوشته‌های تازه